Ängel check, tingeling check...

Nu i veckan är det Halloween men redan nu i helgen har det firats för fullt här i USA. Som jag berättat tidigare började folk redan att pynta sina trädgårdar i början på oktober och sedan dess har det bara blivit större och mer. Tillfälliga halloweenbutiker har öppnat, de säljs halloween godis i mängder, många matvaror byter namn och utseende till något halloween anpassat och man ser halloweenpynt lite överallt både i affärer, på skolan, uteställen, restauranger och utomhus.
 
Vi har hört att Halloween är stort här och de är det verkligen. Firandet började redan i torsdags när man kunde se utklädda människor lite överallt, för att sedan se ännu fler i fredags och antalet utklädda slog sedan alla record i lördags. Vi spenderade både torsdagen och fredagen downtown och de var ytterstspännande att se alla utklädda människor såväl besökare på klubbar, människor på gatorna som bartenders och personal. Lördagen fortsatte sedan med utklädnad nummer två, tingeling, i Isla Vista. Som är ett område straxt utanför Santa Barbara där det bara bor college och universitetsstudenter. Halloweenfesterna i IV är kända och vi har hört historier om dem redan innan vi han lämna Sverige. De var fest i vart ända hus och på gatorna vistades flera tusen utklädda människor. Efter att vi checkat av IV och huvudgatan/partygatan DP drog vi oss tillbaka in downtown där kvällen fortsatte med nattmat och oändligt köande.
 
Nu ser vi fram emot den riktiga Halloweendagen som förmodligen kommer slå allt jag någonsin sett i halloweenväg och såklart ser vi fram emot trick or treat!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0