Annorlunda tågresa

Jag har ju redan tidigare berättat att åka tåg här inte riktigt är som i Sverige. Utsikten är något helt annat än den mellan stockholm och västerås eller ja egentligen mellan de flesta städer. Här är det havsutsikt både om man åker norr och söder, fantastikst vackert speciellt i solupp- eller nedgång.

Sitter, som ni kasnke förstår, på tåget just nu påväg hem från San Diego. Hade tur som kom med, tåget åkte nämligen från början förbi stationen för att sedan backa tillbaka. Många undrande pasagerare och en annorlunda syn när föraren hoppar ut och springer längs rälset för att köra tåget från andra änden tillbaka till stationen.

Konduktören berättar sedan i högtalarna att amtrak äntligen tagit steget in i 2012 och att man nu kan köpa biljetter online och via smartphone (2012 sa du? Haha coolt ;) ). Kanke är år 2013 steg att de fixar tavlor på perongerna så att man ser vart tåget skall gå.

Har hitills varit en bra tågresa men jag undrar lite vad som döljer sig på nedervåningen, tåget kryllar av poliser och nedervåningen är avstängd. Jag sa väll att de är spännande att åka tåg i USA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0